Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος, και η ομάδα του ΣΥΝ-εργασία δήλωσαν πως έχουν, πλέον, τα πρώτα 71 ονόματα του ψηφοδελτίου τους για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Μόνο που... δεν τα ανακοίνωσε!
 
Όπως ανακοινώθηκε, "η σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι πολυσυλλεκτική και διακομματική, αντικατοπτρίζοντας και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες κάθε κοινωνικής ομάδας και ηλικιακής ομάδας. Το ΣΥΝ-εργασία δημιούργησε ένα πραγματικά πολυφωνικό ψηφοδέλτιο".
 
Γιατί, όμως, δεν δόθηκαν τα ονόματα; Στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Παρόλο που έχουμε έτοιμη την ψηφιακή παρουσίαση των πρώτων τομεαρχών της ομάδας μας όπως και την λίστα των πρώτων 71 υποψηφίων, λαμβάνοντας υπόψη το πένθος που βιώνει η χώρα μας μετά τις πυρκαγιές και τα θύματα που έχουν προκαλέσει, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την κοινοποίηση του ψηφοδελτίου μας μέσω αυτού του δελτίου τύπου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα. Σεβόμενοι το εθνικό πένθος και εκφράζοντας τα βαθιά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ανακοίνωση των υποψηφίων μας για την επόμενη εβδομάδα".