Δεν έχουν... τέλος τα θύματα του Αναστάση, του νεαρού που υπόσχονταν σχέσεις σε γυναίκες και κατάφερνε να αποσπά διάφορα ποσά από τα θύματά του.
Σήμερα η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε άλλα δύο θύματα του 28χρονου: Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη άλλης μιας γυναίκας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος ότι θα ανοίξει δική του δουλειά, της πήρε 2.500 ευρώ, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου. Μάλιστα, το... προχώρησε, όταν, προφασιζόμενος σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές αποπειράθηκε να της πάρει -χωρίς να τα καταφέρει- επιπλέον 6.000 ευρώ.
Επιπλέον, ο συλληφθείς το Νοέμβριο του 2021 παρέλαβε από 24χρονο Έλληνα δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, επιδεικνύοντας πλαστά ηλεκτρονικά καταθετήρια. Μάλιστα, όταν το θύμα ζητούσε ή τη μοτοσικλέτα ή τα χρήματά του, ο 28χρονος απατεώνας τον απειλούσε για τη σωματική του ακεραιότητα!
Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση του 28χρονου - γεννημένου στη Νέα Υόρκη - ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Μάιο. Τότε είχε εξαπατήσει 35χρονη. Αρχικά, λέγοντας ότι θα ανοίξει δική του δουλειά και, στη συνέχεια, δήθεν για να εξυπηρετήσει γνωστό της άτομο σε υπόθεση που αφορούσε την υγεία του, της πήρε 83.357 ευρώ! Όταν, όμως, της ζήτησε άλλα 53.600 ευρώ, δήθεν για να τον αφήσει ελεύθερο η αστυνομία που τον είχε συλλάβει, η 35χρονη απευθύνθηκε στην αστυνομία και, σε κλεισμένο ραντεβού, ο νεαρός συνελήφθη στις Συκιές, με προσημειωμένα χρήματα στα χέρια.
Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, για να διαπιστωθεί ότι η 35χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του... εραστή δυτικών συνοικιών. Όταν έγινε γνωστό το τι είχε συμβεί, εμφανίστηκε και μία 28χρονη, η οποία αναγνώρισε κοινά στοιχεία με τη δική της περίπτωση εξαπάτησης και απευθύνθηκε στην αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο ίδιος 28χρονος είχε εμφανιστεί ως... ερωτευμένος και, με την ίδια δικαιολογία (ότι θα τακτοποιούσε τα της δουλειάς του), κατάφερε από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Απριλίου του 2023, να "τσεπώσει" 69.000 ευρώ!
Λίγες μέρες αργότερα, με εντολή εισαγγελέα, έγιναν γνωστά τα στοιχεία του 28χρονου και δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η απάτη σε βάρος άλλης μιας γυναίκας και του 24χρονου.
Όσο πάει, ο φάκελος της δικογραφίας της υπόθεσης σε βάρος του 28χρονου, που κατηγορείται για απάτες κακουργηματικού χαρακτήρα, "φουσκώνει"...