Μοιραία αποδείχτηκε η τελευταία κλοπή που φέρεται να διέπραξε 41χρονος Έλληνας υπήκοος σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο φερόμενος ως δράστης μπήκε στο κατάστημα και, σε κάποια στιγμή που ο ιδιοκτήτης εξυπηρετούσε κάποιον άλλον, άπλωσε το χέρι του κι άρπαξε από το ταμείο χρηματικό ποσό. Όμως, για κακή του τύχη, ο ιδιοκτήτης τον είδε κι όταν ο 41χρονος τράπηκε σε φυγή, κάλεσε την αστυνομία.
Μετά την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου ο 41χρονος συνελήφθη. Μάλιστα, κατά την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δίμηνο έκλεψε, σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις, τρία κινητά τηλέφωνα και μία τσάντα, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα, χρηματικό ποσό και τραπεζικές κάρτες. Με μία από αυτές τις κάρτες έκανε συναλλαγές αξίας 100 ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο από τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, κλοπής και απάτης με υπολογιστή. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.