Δεν τα κατάφερε ο Άρης που αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (6-5) από την Ντιναμό Κιέβο (κ.α. 2-1) σε αναμέτρηση για τον Γ' προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. 
Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν νικήσει με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του Τζούρασεκ στο 38΄. Όμως, η Ντιναμό κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με τέρματα των Βολόσιν (+45΄) και Καραβάεφ (85΄). 
Η παράταση ήταν ανούσια και η διαδικασία των πέναλτι σταμάτησε με τον Οντουμπάτζο να εκτελεί το πιο κακοχτυπημένο πέναλτι στην ιστορία του Άρη και να στέλνει την  μπάλα ψηλά άουτ.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεξήχθη στη «Σούπερμπετ Αρένα-Γκιουλέστι» του Βουκουρεστίου, ενώ στον επόμενο γύρο η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπεσίκτας.
Με τη λήξη του αγώνα και το άστοχο πέναλτι του Οντουμπάτζο, ο Μπούστσαν, σε μια πρωτοφανή κίνηση, κατευθύνθηκε στην κερκίδα των οπαδών του Άρη και, με άσεμνες χειρονομίες, άρχισε να προκαλεί. Τον ακολούθησαν και άλλοι παίκτες της Ντινάμο, με τον Χριστοδουλόπουλο να ζητά τα ρέστα. Τελικά, ο τερματοφύλακας της Ουκρανικής ομάδας κι ο Ντούμπιντσακ, αλλά και ο Χριστοδουλόπουλος, είδαν από μία κίτρινη κάρτα. Η ενέργεια αυτή των παικτών της Ντινάμο ήταν απαράδεκτη, ειδικά όταν πριν μία βδομάδα θρηνήσαμε άλλο ένα θύμα της οπαδικής βίας. Θα μπορούσε να πυροδοτήσει πλείστες όσες αντιδράσεις, ενώ εκφράστηκε σε έναν λαό που στήριξε και στηρίζει την Ουκρανία μετά την Ρωσική εισβολή... Το σύνθημα "Ειρήνη" που έπαιζε στις φωτεινές επιγραφές των διαφημίσεων δεν συγκίνησε τους παίκτες της Ντινάμο, φαίνεται...
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Σούπερμπετ Αρένα Γκιουλέστι
Γκολ: 45+1' Βολόσιν, 85' Καραβάεφ / 38' Τζούρασεκ
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Σεμπάστιαν Γκισχάμερ, Βοηθοί: Ρόλαντ Ρίεντλερ, Σαντίνο Σχρέινερ, 4ος Βάλτερ Άλτμαν  (Αυστρία)
Κίτρινες: 105' Σιρότα, 110' Αντριέβσκι, (μετά τη λήξη) Μπούτστσαν, (μετά τη λήξη) Ντούμπιντσακ / 80' Πάβισιτς, 82' Πάλμα, 89' Ματαρίτα, 111' Οντουμπάτζο, (μετά τη λήξη) Χριστοδουλόπουλος.
Κόκκινη : - / 106' Πάβισιτς (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:  
Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Τίμτσουκ (72΄ Καραβάεφ), Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο (106΄ Άντονι Πάρις), Σίντορτσουκ (72΄ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72΄ Αντριέβσκι), Βολόσιν (81΄ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βανάτ (106΄ Μπενίτο)
Άρης (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια (59΄ Μενέντεθ), Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (59΄ Ρουπ), Ζουλ, Νταρίντα (75΄ Πάβισιτς), Κάρλσον, Μορόν (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (82΄ Ματαρίτα)