Αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 της Χάιντουκ στην Τούμπα και, σε συνδυασμό με το 0-0 στο Σπλιτ, εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκρισή του στα Play Off του UEFA Europa Conference League. 
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που σημείωσε δύο γκολ (79', 85'), με τον Στέφαν Σβαμπ να ανοίγει το δρόμο προς το θρίαμβο με πέναλτι στο 11ο λεπτό. Αλλά και ο Κοτάρσκι που, στο 1-0, ήταν αυτός που κράτησε, με ωραίες επεμβάσεις, απείραχτη την εστία του κι άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση. Μάλιστα, ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που αυτήν τη φορά στάθηκε άτυχος και είδε την μπάλα να σταματάει, μια φορά, στο δεξί κάθετο δοκάρι του 
Ο ΠΑΟΚ έδειξε αδυναμίες στην άμυνα και στα χαφ στο α' μέρος. Στο β' ανέβηκε ο Σαμάτα, που επέστρεφε και μάρκαρε με επιτυχία και η εικόνα ανατράπηκε. Η Χάινττουκ δεν θύμιζε την ομάδα του πρώτου αγώνα που έψαχνε συνέχεια τον Λιβάγια, αλλά πήρε την κατοχή, χωρίς, όμως, να καταφέρει να ξεπεράσει τον Κροάτη κίπερ του ΠΑΟΚ.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 11' Σβαμπ (πεν.), 79', 85' Ζίβκοβιτς / -
Δοκάρια: 21' Κουλιεράκης / - 
Διαιτητές: Σάσα Στέγκεμαν Βοηθοί; Ντομινίκ Σκάαλ, Κρίστοφ Γκίνσχ, 4ος Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)
Κίτρινες: 52' Μπάμπα, 56' Κωνσταντέλιας, 75' Σαμάτα - 23' Μούφι, 51΄Σάρλια, 63' Οτζίτζα-Οφόε  Ντιαλό.  
Κόκκινες - / -
Οι συνθέσεις:  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (62' Φιλίπε Σοάρες/74' Οζντόεφ), Νάρεϊ (62' Τάισον), Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (78' Τόμας).  
Χάιντουκ Σπλιτ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μούφι (81' Μικάνοβιτς), Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς (58' Μπενραχού), Σαχίτι (58' Ντόλτσεκ), Οτζίτζα-Οφόε (80' Τσούγιτς), Μλάκαρ (72' Νταγιάκου), Λιβάγια.