Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αλλά ολότελα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, την κατοχή, τις φάσεις και το... δοκάρι. Χρειάστηκε, όμως, ένα αυτογκόλ για να πάρουν τους τρεις βαθμούς λίγο πριν τον επαναληπτικό με τη Χαρτς.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε ορμητικός, είχε την απόλυτη κατοχή (ως και... 80-20 έφθασε σε κάποιες στιγμές του α μέρους), όμως γκολ δεν έβρισκε, αφού ο Αναστασίου είχε στήσει καλά αμυντικά την ομάδα του στην Τούμπα κι ο Ζίβκοβιτς είδε το πέναλτί του να αποκρούεται από τον Κρίστινσον. Λίγο πριν τη λήξη του α μέρους, όμως, ο Τζήμας έβαλε το πρώτο γκολ της χρονιάς, για να ακούσει το όνομά του από την εξέδρα και να αποδώσει δικαιοσύνη για όσα βλέπαμε στο γήπεδο.
Στο β μέρος η Κηφισιά ανέβασε, λίγο, τις γραμμές της κι άρχισε να προβληματίζει τον ΠΑΟΚ που φαινόταν να σκέφτεται, ήδη, τη Χαρτς. Έπεσε και σε έναν "περίεργο" βοηθό που σήκωνε οφσάιντ σε φάσεις που δεν ήταν και δεν τις άφηνε να εξελιχθούν, ώστε να τις κρίνει ο VAR (ειδικά στην περίπτωση που ο Τζήμας φεύγει φάτσα με την εστία καλυπτόμενος έβγαζε μάτια) και με τούτα και μ' εκείνα, η Κηφισιά έβγαλε μια σέντρα, ο Κοτάρσκι δεν υπολόγισε σωστά την έξοδο κι έγινε το 1-1...
Σε λίγα λεπτά, όμως, ένα... αυτογκόλ απέδωσε δικαιοσύνη, ενώ λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι.
Λίγο ξεφυγαν και τα νεύρα, έπεσαν και μερικές κίτρινες (ακόμη και κόκκινη στον πάγκο) κι ένα βράδυ που φαινόταν ότι θα είναι ήσυχο έγινε αγχώδες. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 45+2' Τζήμας, 78' Τσάπαν (αυτ.) / 75' Μασούρας
Δοκάρια: 77' Νάρεϊ / -
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς), Βοηθοί  Γεώργιος Χριστοδούλου, Γεώργιος Στεφανής, 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, VAR Μανούχος - Σπυρόπουλος
Κίτρινες: 64' Κωνσταντέλιας / 20' Βαφέας, 24' Πέιος, 60' Κρίστινσον, 80' Οζέγκοβιτς, 90' Σάκιτς.  
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74’ Λύρατζης), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (63’ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (68’ Νάρεϊ), Α. Ζίβκοβιτς (63’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (74’ Τόμας).  
Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Πέιος (84’ Νίνης), Παπασάββας, Ιλιεφ (64’ Ιπαλίμπο), Οζέγκοβιτς, Μασούρας (84’ Αντερέγκεν), Τετέι.  

*Ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, Ανδρέας Σκέντζος, αποβλήθηκε στο 78’ διαμαρτυρόμενος πως το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από φάουλ. Στην ίδια φάση τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και ο Αναστασίου.