Στην Τούμπα θα κριθεί η πρόκριση για τα Play Off του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στη Χάιντουκ και τον ΠΑΟΚ, μετά το μεταξύ τους 0-0 στο κατάμεστο «Πόλιουντ». 
Οι Κροάτες είχαν δυο δοκάρια, αλλά και μία κεφαλιά του Λιβάι, από καλή θέση. Αυτές ήταν οι ευκαιρίες τους να πετύχουν γκολ. 
Ο ΠΑΟΚ είχε κι αυτός τις στιγμές του, αλλά φάνηκε να βολεύεται μια χαρά με τη λευκή ισοπαλία. Πλέον, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά και να διορθώσει τις αμυντικές αδυναμίες της. Το πρόβλημα στα χαφ είναι σαφές και κανείς δεν μπορεί να πει ότι, μέσα σε μια βδομάδα, θα το λύσει ο Οζντόεφ. 
Όσο για την Χάιντουκ, στην Τούμπα θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση, με τον Λιβάι να ΄χει περισσότερο χώρο να κινηθεί, άρα να γίνεται πιο επικίνδυνος.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Πόλιουντ
Γκολ: - / - 
Δοκάρια: 13' Σιγκούρ, 52' Λιβάγια  / -
Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανία)  Βοηθοί Ντ. Βόλεμπεργκ Ράσμουνσεν, Στέφεν Μπράμσεν (Δανία), 4ος Μίκελ Ρέντερ (Δανία)
Κίτρινες: 63' Σιγκούρ - 32' Τσιγγάρας, 40' Τόμας, 82' Σβαμπ, 87' Μπάμπα. 
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:   
Χάιντουκ Σπλιτ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς, Μουφί, Σάρλια, Φέρο (79' Ντιαλό), Μέλνιακ, Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς, Σαχίτι (67' Ντόλτσεκ), Οτζίτζα-Οφόε (79' Καλίκ), Μλάκαρ, Λιβάγια. 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Φιλίπε Σοάρες (72' Σβαμπ), Τσιγγάρας (79' Οζντόεφ), Νάρεϊ (61' Τάισον), Κωνσταντέλιας (79' Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (61' Σαμάτα).