Την έμπρακτη στήριξη των βουλευτών, Α και Β Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη σύσκεψη που έγινε στο Γραφείο Θεσσαλονίκης του πρωθυπουργού, ο διευθυντής του Μιχάλης Μπεκίρης.
Στη σύσκεψη παρέστησαν οι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας,  Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Στράτος Σιμόπουλος και Διαμαντής Γκολιδάκης, οι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου και Φάνης Παπάς, ενώ οι υφυπουργοί και βουλευτές Έλενα Ράπτη και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, πήραν μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης. Ήταν, ακόμη, στο Διοικητήριο, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς και τα στελέχη του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννης Παπαγεωργίου και Έλενα Σώκου.
Όσον αφορά το αν εισακούστηκε η επιθυμία του πρωθυπουργικού γραφείου, αυτό θα φανεί σήμερα το βράδυ, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα βρίσκεται στο προεκλογικό του κέντρο και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους βουλευτές να περάσουν από εκεί για να εκφράσουν εν τοις πράγμασι τη στήριξή τους.
Από την πλευρά τους οι βουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Μπεκίρη για διάφορα θέματα της Θεσσαλονίκης -και για την παραπολιτική κουβέντα που έχει ανοίξει για "πάγωμα" του πρότζεκτ μετεγκατάστασης της ΔΕΘ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συναντήσεις αυτού του είδους θα συνεχιστούν και η επικοινωνία θα είναι αμφίδρομη.