Λίγη από την λάμψη της Formula 1 χάρισε το εντυπωσιακό μονοθέσιο της Red Bull που “απογειώθηκε” στη Νέα Παραλία στην Θεσσαλονίκη.
Το απόγευμα του Σαββάτου (23/9) ο Αυστριακός Patrick Friesacher που ήταν στο τιμόνι της μοναδικής RB8, χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο που κατέκλυσε τη Νέα Παραλία.
Η RB8 έτρεξε κατά μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσιάζοντας την πραγματική δύναμη του κινητήρα V8.
Γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts μεταμόρφωσαν την εμβληματική Νέα Παραλία στο απόλυτο κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Οι χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού το ευχαριστήθηκαν, όμως χιλιάδες ήταν κι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, καθώς οι δρόμοι μποτιλιαρίστηκαν στην περιοχή της παραλίας και δεν υπήρξαν μέτρα αστυνόμευσης. Παρά το ότι η διαδρομή έγινε στο πλακόστρωτο, οι περισσότεροι από αυτούς που πήγαν να απολαύσουν οδήγηση, απέδειξαν ότι έχουν άγνοια -ή πλήρη αδιαφορία- για την οδική ασφάλεια κα πάρκαραν όπου λάχει...