Σε ένα από τα πιο ανούσια ντέρμπι που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς, καθώς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.
Για να λέμε και του στραβού (ΠΑΟΚ) το δίκιο, ο Δικέφαλος βρήκε δίχτυα με τον νεοαποκτηθέντα Ντεσπότοφ, αλλά ο VAR είδε οφσάιντ από τον παίκτη που έκανε την πάσα (ο Μπράντον Τόμας κινείται σαφώς από θέση οφσάιντ για να πάρει την μπάλα και να κάνει την ασίστ) και το γκολ δεν μέτρησε.
Κατά τα λοιπά, ο μεν ΠΑΟΚ προσπαθούσε να ελέγξει το παιχνίδι (είχε την κατοχή, αλλά με κατοχή δεν νίκησε ποτέ κανείς) κι ο Άρης να βγει σε γρήγορη αντεπίθεση.
Τι είδαμε; Ένα σουτ του Ζίβκοβιτς στην κλειστή γωνιά του Κουέστα (την έβγαλε ο πορτιέρο), μια σέντρα σουτ του Τάισον που έδειξε ότι πήγαινε για δίχτυα (την... έβγαλε ο Κουέστα) και δύο σουτ από μακριά του Φεστράτε που πέρασαν άουτ από τον για τον Άρη. Αυτά παιδιά... Φαίνεται πως το ντέρμπι... δεν ξεκίνησε ακόμη κι αν δεν υπήρχαν τα καπνογόνα και τα πυροτεχνήματα, ούτε θα είχαμε καταλάβει πως στην Τούμπα παίζανε ΠΑΟΚ - Άρης.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ - / -
Δοκάρια: - / - 
Διαιτητές: Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Λάζαρος Δημητριάδης, Ιορδάνης Απτόσογλου, 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος, VAR Σιδηρόπουλος - Μωυσιάδης
Κίτρινες: 36' Βιεϊρίνια, 67' Κουλιεράκης, 90+3' Κετζιόρα, 90+7' Μουργκ / 22' Ντουκουρέ, 28' Μοντόγια, 87' Κουέστα
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (65’ Ντεσπόντοφ), A. Ζίβκοβιτς, Τάισον (90’ Μουργκ), Σαμάτα (72’ Μπράντον)
Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Φερστράτε (90’+ Πάρντο), Ντουκουρέ (68’ Βέλεθ), Ρουπ (68’ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (68’ Σαμόρα), Κάρλσον (90’+ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.