Δύσκολα, παρά το τελικό σκορ, πέρασε ο ΠΑΟΚ από τους Ζωσιμάδες, απόψε το βράδυ. Το τελικό 1-3 είναι, μεν, δίκαιο, αλλά δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Δικέφαλος ίδρωσε για να πάρει αυτήν τη νίκη.
Αν δεν υπήρχε η ετοιμότητα των Μπράντον και Κωνσταντέλια, να βγάλουν ένα κρύο γκολ από τα... αποδυτήρια, το ταλέντο του μικρού που διπλασίασε τα τέρματά του κι έφερε πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ με 1-2, αλλά και η ποιότητα του Ζίβκοβιτς που μπήκε σαν αλλαγή και σφράγισε τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατάφερναν και πολλά. Ήταν η ποιότητα των παικτών του που κέρδισε το παιχνίδι, αφού πάλι δέχτηκε ένα φθηνό γκολ, από στημένη φάση, θυμίζοντας τον ΠΑΟΚ του... Ελσίνκι.
Οι γηπεδούχοι είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που κάνει τη ζημιά ειδικά στον... αέρα. Πολλές φορές όταν η μπάλα έφθανε από ψηλά στα καρέ του Κοτάρσκι, επικρατούσε ένας... ψιλοπανικός, απαγορευτικός για ομάδα που έχει τρεις στόχους εφέτος, δύο σε Ελλάδα κι έναν σε Ευρώπη (να περάσει και από τους ομίλους της Κόνφερανς).

Μπορείτε, πιο κάτω, να θυμηθείτε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό. Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα.