Με ένα σύντομο βίντεο στα social media ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και Επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη», Νίκος Νυφούδης δίνει το στίγμα για την πολιτική που θα ακολουθήσει στον τομέα του Πολιτισμού.

«Με ρωτούν αν ο πολιτισμός έχει θέση σε ένα προεκλογικό πρόγραμμα.Για μένα ο πολιτισμός είναι αυτό που θα καταφέρει τα τρία δημοτικά διαμερίσματα, Πυλαία, Πανόραμα και Χορτιάτη να τα κάνει ένα» αναφέρει.

«Προτείνουμε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ένα μεγάλο φεστιβάλ που θα αγκαλιάζει το Πανόραμα.Θα ξεκινάει του Αγίου Γεωργίου την άνοιξη και θα ολοκληρώνεται του Προφήτη Ηλία, στην Πυλαία το καλοκαίρι.» προτείνει ο Νίκος Νυφούδης. 

Μόνον που ο υποψήφιος δήμαρχος διαπράττει... φάουλ: Κάθεται στη ράχη από ένα παγκάκι, πατώντας με τα πόδια του τον ξύλινο πάγκο που άλλοι πολίτες κάθονται... Καταλαβαίνουμε ότι αυτό επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη του βίντεο, για να δείχνει ο υποψήφιος "χαλαρός" και κοντά στις μικρότερες ηλικίες. Σίγουρα, όμως, η κίνηση δεν δείχνει... πολιτισμό. Τα παγκάκια είναι για να καθόμαστε κι όχι για να πατάμε... Ο Περαστικός είναι σίγουρος ότι ο Νίκος Νυφούδης θα αναγνωρίσει το λάθος μόλις δει πιο προσεκτικά το βίντεο, αφού είναι γνωστό πως οι επικοινωνιακές κινήσεις δεν τον χαρακτηρίζουν στην ως τώρα πορεία του.

Δείτε το βίντεο:




Γράφει ο Περαστικός