Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Τα δύο στρατόπεδα των Κασσελάκη Αχτσιόγλου έχουν μπει για τα καλά στα χαρακώματα κι ανταλλάσσουν συνεχείς επιθέσεις -σε στιλ Α Παγκοσμίου Πολέμου- με συνεχείς απώλειες -κυρίως στον ορθό πολιτικό λόγο.
Ας δούμε τα γεγονότα σε... τίτλους:
Στέφανος Κασσελάκης: “Δεν θέλω κανείς να παραιτηθεί από βουλευτής για να μπω εγώ στη Βουλή”. Η Ελ. Ακρίτα είχε δηλώσει νωρίτερα ότι δεν θα παραιτηθεί κι έτσι ήρθε η δήλωση του κ. Κασσελάκη.
Θ. Καρτερός στην “Αυγή”: Επιτίθεται σκληρά σε Φίλη, ΕΦΣΥΝ και Σκουρλέτη επειδή ζητούν από τον Αλ. Τσίπρα να πάρει θέση υπέρ της Ε. Αχτσιόγλου”.
”Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ", είπε ο Νίκος Φίλης για τον Στ. Κασσελάκη. “Η Αριστερά δεν πρέπει ντε και καλά να γίνει κυβέρνηση”, πρόσθεσε. 
Πολάκης σε Φίλη: “Εγώ θέλω κυβερνώσα Αριστερά, για αυτό στηρίζω Κασσελάκη”.
Η Ε. Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον Στ. Κασσελάκη για σεξιστική συμπεριφορά, επειδή αναφέρθηκε σ αυτήν με το μικρό της όνομα. Eίπε επίσης ότι αρθρογραφούσε κατά του Τσίπρα.  
Ν. Παππάς και Γ. Τσίπρας επαναλαμβάνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας υπονομεύτηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι εργαζόμενοι του ρ/σ «Στο Κόκκινο» καταγγέλλουν ότι δέχονται  πιέσεις από τα δυο “στρατόπεδα” στον ΣΥΡΙΖΑ. Στέλνει σήμερα την Επιθεώρηση Εργασίας ο Αδ. Γεωργιάδης.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν την Κυριακή και τα περίπου 40.000 παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήραν μέρος στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
Επίσκεψη σε Δράμα και Καβάλα πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος χθες αποκάλεσε “κρατίδιο” το “ψευδοκράτος” στην Κύπρο.  "Ήμουν κουρασμένος, χρειάζομαι εκπαίδευση στα ελληνικά", δικαιολογήθηκε...