Νίκη ήθελε ο ΠΑΟΚ στη Σκοτία κόντρα στην Αμπερντίν και την πήρε. Οι παίκτες του Δικεφάλου πίστευαν, από την αρχή ως το τέλος του αγώνα, ότι θα έπαιρναν αυτήν τη νίκη και δικαιώθηκαν.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκτός ενός δεκαλέπτου. Ήταν εκείνο το χρονικό διάστημα που οι Σκοτσέζοι πέτυχαν δύο γκολ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κι έφεραν πίσω την ομάδα του Λουτσέσκου.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έβγαλε εκτός τους Τάισον και Μπράντον Τόμας που ήταν εγκλωβισμένοι ως τότε, έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του με τις αλλαγές και, χάρη στον Οζντόεφ και την υπερπροσπάθεια όλων των υπολοίπων, στρίμωξε, ξανά, την Αμπερντίν και πέτυχε τη νίκη που ήθελε. Λες και βλέπαμε... βρετανικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίεζαν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ισοφάρισαν και σε... νεκρό χρόνο, χάρη στην ψυχραιμία του Σβαμπ που εκτέλεσε το πέναλτι, πήραν την πολυπόθητη νίκη.
Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει 3Χ3 στον όμιλο και μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι θα τερματίσει στην κορυφή, ώστε να αποφύγει τη φάση των 32 και να βρεθεί, αμέσως μετά τους ομίλους, στους 16 του θεσμού.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Στάδιο Πίττοντρι
Γκολ: 50' Μιόφσκι, 58' Πολβάρα / 73' Ντεσπότοφ, 84' Βιερίνια, 90+7' Σβαμπ
Δοκάρια: - / 12' Κωνσταντέλιας
Διαιτητές: Σεμπάστιαν Γκισχάμερ, βοηθοί Ρόλαντ Ρίεντελ, Σαντίνο Σχρέιμερ, 4ος Βάλτερ Άλτμαν, VAR ΆΛαν Κίγιας, Γιόζεφ Σπούρνι.
Κίτρινες: 90+5' Ρούμπεζιτς / 38' Σβαμπ, 90+2' Εκόνγκ
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αμπερντίν (Μπάρι Ρόμπσον): Ρόος, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γιένσεν, Ντέβλιν, Πολβάρα (72’ Χέις), Σίνι, ΜακΚένζι, ΜακΓκραθ (73’ Κλάρκσον), Μιόφσκι (72’ Λόπες), Μπάρον.  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (63’ Μπάμπα), Σβαμπ, Τσιγγάρας (63’ Οζντόεφ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (73’ Ντεσπόντοφ), Τόμας (64’ Σαμάτα).