«Θα μου επιτρέψετε να μη συμμετάσχω στον τοξικό πόλεμο που έχει αποφασίσει μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής ο κύριος Ζέρβας», είπε ο Στέλιος Αγγελούδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή "Έπεσε Σύρμα" με τον Δημήτρη Συρμάτση στο ραδιοφωνικό σταθμό City 106,1 FM. 
Όταν του επισημάνθηκε ότι ο δικηγόρος του ανάρτησε στο διαδίκτυο ότι θα γίνει προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Αυτό που έχει να κάνει (σσ. ο δικηγόρος) είναι να ενημερώσει τα trolls του διαδικτύου και τους εντεταλμένους εκπροσώπους του, όταν παραβιάζουν θέματα της δικαιοσύνης θα έχουν την αντιμετώπιση που πρέπει. Δεν ακούσαμε τίποτα από τον απερχόμενο δήμαρχο για το πρόγραμμά του, τι σκέφτεται να κάνει, πώς το βλέπει και τώρα μπαίνει ξαφνικά σε μια τοξικότητα για να μεταφέρει την ατζέντα. Η ατζέντα είναι η πόλη μας και οι άνθρωποί της».
Για το ντιμπέιτ ανέφερε «Έχω συμμετάσχει σε τέσσερα ντιμπέιτ μέχρι στιγμής. Μαζί με οποιονδήποτε θέλησε να πάρει μέρος. Συζητήσαμε για τα προγράμματά μας. Με πολλές ώρες, με θέματα και διαδικασίες, στις οποίες ο δήμαρχος ήταν απών. Ενώ μας κάλεσε η δημοτική τηλεόραση να πάρουμε μέρος σε μια ιστορική λογομαχία στην tv100 ξαφνικά ματαιώθηκε. Για λόγους αρχής και στοιχειώδους αξιοπρέπειας, ο κύριος Ζέρβας θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη που δεν ήρθε σε κανένα από αυτά. Και όχι τώρα, μετά την κατακραυγή από το αποτέλεσμα της Κυριακής, να έρχεται και να λέει, πως θέλω ντιμπέιτ, αξιοποιώντας έναν αναξιοπρεπή λόγο».