Μπορεί ως δήμαρχος ο Στέλιος Αγγελούδης να εγκατασταθεί από την 1η Ιανουαρίου 2024 στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όμως από σήμερα διαθέτει το δικό του γραφείο στον 2ο όροφο, για να στεγάσει τη βασική του ομάδα και να ενημερωθεί για τα του δήμου.
Ο κ. Αγγελούδης ζήτησε τη διάθεση ενός γραφείου από τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα κι εκείνος δεν του το αρνήθηκε.
Το αίτημα κατατέθηκε -και μάλιστα εγγράφως- στη σημερινή συνάντηση του νυν δημάρχου με τον νεοεκλεγέντα, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και σε αυτήν, από την πλευρά της διοίκησης συμμετείχαν οι Νίκος Λιακόπουλος (γενικός γραμματέας του δήμου) Σωκράτης Δημητριάδης (αντιδήμαρχος Οικονομικών), Μηνάς Σαμαντζίδης (νεοεκλεγέντας δημοτικός σύμβουλος) κι από την πλευρά Αγγελούδη οι Βασίλης Γάκης (νυν και νεοεκλεγέντας δημοτικός σύμβουλος), Παναγιώτης Αβραμόπουλος (πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη), Χρυσόστομος Καλογήρου, Μιχάλης Μήττας (δικηγόρος) και Αντώνης Μάρκου(ορκωτός λογιστής). Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο νυν δήμαρχος.