Να μη γελιόμαστε. Απόψε, στο Κλεάνθης Βικελίδης, υπήρχε μία μόνον ομάδα: Ο Άρης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατέβηκε στο γήπεδο και δεν έχει δικαίωμα να ζητά κάτι από το αποψινό παιχνίδι.
Αντίθετα, οι κίτρινοι, ακόμη και στο α μέρος όπου δεν ήταν τόσο πιεστικοί, ήταν αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος, που έχαναν τις ευκαιρίες (στο α μέρος ήταν και φλύαροι, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ουσιαστικοί και εμφατικοί) και δικαιούνταν απόλυτα τη νίκη. Γι αυτό και την πήραν.
Όπως ξετυλίγονταν το παιχνίδι, το μόνον που μπορούσε να περιμένει κανείς ήταν πότε θα μπει το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Και στη συνέχεια, πότε θα έρθει το δεύτερο κι αν θα μπει και τρίτο για τον Άρη... Ειδικά μετά την αποβολή του Τζίνο στο 61΄οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την παραμικρή τύχη.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 55' Σουλεϊμάνοφ, 75' Ζαμόρα / -
Δοκάρια: 87' Ζαμόρα / -
Διαιτητές: Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος, Τρύφων Πετρόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης, VAR Ευαγγέλου - Νιδριώτης.
Κίτρινες: 15' Φαμπιάνο, 45+2' Σουλεϊμάνοφ, 72' Μορόν, 80' Βερστράτε / 45+2' Τζίνο
Κόκκινες: - / 61' Τζίνο (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
Άρης (): Κουέστα, Μπράμπετς, Φερράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάγιο(34' Μοντόγια), Νταρίντα(88' Πάρντο), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ(88' Τζούρασεκ), Κάρλστον(62' Ζαμόρα), Παναγίδης(62' Μενέντεζ), Μορόν.
ΠΑΣ Γιάννινα(): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα(83' Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης(71' Μπάλαν), Τζίμας(83' Εφόρντ), Ροσέρο(83' Κιάκος).