Βγήκαν τα... πιστόλια, τα ξημερώματα, στον οικισμό Ρομά, στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Ένας 29χρονος τραυματίστηκε στον μηρό από τα πυρά 40χρονου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να καβγάδισαν για προσωπικούς λόγους, όμως η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη αποκάλυψε όπλα (ακόμη και... σπαθί) και ναρκωτικά.
Ο 40χρονος συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν, επίσης, δύο νεαρές γυναίκες (18 και 17 ετών) καθώς στη θέα των αστυνομικών αποπειράθηκαν να κρύψουν ποσότητα κοκαΐνης (η μία) και το όπλο (η άλλη) που τους είχε παραδώσει νωρίτερα ο 40χρονος.
Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά ο 40χρονος επιτέθηκε στο θύμα με ξύλινο κοντάρι και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Η σφαίρα βρήκε τον 29χρονο στο μηρό και διακομίστηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο.




Στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 552 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σε μορφή σοκολάτας) βάρους 38 γραμμαρίων, δυο πιστόλια κρότου αέρος, τρία φυσίγγια των 9mm,  ξύλινο κοντάρι, μεταλλική ράβδος, μια σπάθα, το χρηματικό ποσό των 145 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία