Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρέ με τον  υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Παπαστεργίου.  Συνοδεύονταν από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης, τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα και τους δύο γραμματείς του ΠΑΣΟΚ σε Α και Β Θεσσαλονίκης Ευρ. Ελευθεριάδη και Κωνσταντίνο Κοκολάκη.
Από την πλατεία Αριστοτέλους ανέβηκαν τον πεζόδρομο κι έστριψαν στη Βασιλέως Ηρακλείου. Κατευθύνθηκαν στην Κομνηνών περνώντας μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κατέβηκαν στη Μητροπόλεως και κατέληξαν στην Καρόλου Ντηλ, στα γνωστά καφέ που έχουν γεμίσει τραπεζοκαθίσματα τα πεζοδρόμια για έναν καφέ.
Πριν τη βόλτα, ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Χρήστο Παπαστεργίου χαρακτηρίζοντας τον έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης.
"Έχουμε χρέος να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί μια νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα κλιμακώσουν την αλαζονεια του κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ κυβερνά τρεις μήνες και εχουμε βιώσει το πετσί μας τραγικές επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές, την ακρίβεια να κλιμακώνεται χωρίς να υπάρχουν έλεγχοι στην αγορά, παιχνίδια με τους θεσμούς σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία με τον Βελόπουλο" ανέφερε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης στην δήλωσή του.
Και πρόσθεσε: "Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος λειτουργεί με αδιαφάνεια, με αναξιοκρατία, που χειρίζεται το κράτος ώς εναν πελατειακό μηχανισμό που ενισχύει την εξουσία του; Την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν αυτοδιοικητικά σχήματα.  Για να έχουμε μια αυτοδιοίκηση που δνε υπηρετεί την αλαζονεία της εξουσία του κ. Μητσοτάκη".
Βέβαια, από τη μία ο κ. Παπαστεργίου είναι γνωστός αυτοδιοικητικός αλλά και... νέο πρόσωπο (σύμφωνα με τη δήλωση), αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...