Τι κι αν ο Κουλιεράκης έδωσε ένα γκολ στην Άιντραχτ; Ο ίδιος παίκτης μπορεί να έπεσε, αλλά σηκώθηκε και, αποδεικνύοντας πως έχει μεγάλη ψυχή, μπήκε παλικαρίσια, στο τελευταίο λεπτό -σχεδον- του αγώνα με την... μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στον ΠΑΟΚ το τρίποντο της νίκης στην Κόνφερανς.
Ο Δικέφαλος έπαιξε, απόψε, ένα απόλυτα επαγγελματικό παιχνίδι κόντρα στους δυνατούς Γερμανούς. Είχε για στόχο να τους περιορίσει και να τους αφήσει να φλυαρούν επιθετικά, ώστε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Το έκανε... τρεις φορές, αλλά η μία δεν μέτρησε, στη δεύτερη κέρδισε μια στημένη φάση και βρήκε γκολ, ενώ στην τρίτη στάθηκε άτυχος. Κατάφερε, όμως, με δύο τελικές στην εστία να σκοράρει... δυο φορές και να είναι απόλυτα αποτελεσματικός. Απλά, ήταν πιο πεισματάρης. Κι εκμεταλλεύτηκε τα στημένα, παρά το ότι οι πληροφορίες ήθελαν τους Γερμανούς να είναι οι εξπέρ σε αυτά.
Η Άιντραχτ από την πλευρά της έδειξε αυτό που όλοι περιμέναμε: Μια ομάδα γρήγορη, επιθετική, δυνατή, που έκανε ευκαιρίες, αλλά πότε ο Κοτάρσκι, πότε η άμυνα, εξουδετέρωναν τους κινδύνους.
Πλέον ο ΠΑΟΚ μετρά έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια (το απόλυτο) και αρχίζει να πιστεύει στο όνειρο της πρόκρισης από τη φάση των ομίλων προς κάτι πιο ψηλά.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 28' Ζίβκοβιτς, 90+2' Κουλιεράκης / 68' Μαρμούς
Δοκάρια: - / 7' Ενγκουκού, 82' Σαΐμπι
Διαιτητές: Σιμόνε Σόζα, βοηθοί: Αλμπέρτο Τεγκόνι, Τζιοβίανι Μπατσίνι, 4ος Αντρέα Κολόμπο, VAR Μαρουρίτσιο Μαριάνι - Βαλεριο Μαρίνι (Ιταλία)
Κίτρινες: 90+3' Μεϊτέ / 43' Ενκουνκού
Κόκκινες: Μετά τη λήξη Μεϊτέ / Μετά τη λήξη Τραπ
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67’ Ζβαμπ), Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85’ Μπράντον).
Άιντραχτ: (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Κνάουφ, Λάρσον (90’ Χασέμπε), Σκίρι, Ενκουνκού (46’ Μπούτα), Χάουγκε (61’ Εμπιμπέ), Σαΐμπι (90’ Φέρρι), Μαρμούς (75’ Ενγκάναμ).

*Μετά τη λήξη του αγώνα, εκτός των Μεϊτέ και Τραπ, με κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε και ο Παντελής Κωνσταντινίδης.