Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, ό,τι κι αν γίνει... Οπαδικά επεισόδια, το ένα πίσω από το άλλο, είχαμε από τα ξημερώματα ως το απόγευμα σήμερα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Λώρη Μαργαρίτη, όταν, στις 05:30 το πρωί, περίπου 20 κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με τσεκούρια, ξύλα και μπουκάλια χτύπησαν τον υπάλληλο νυχτερινού κέντρου, οπαδού του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του θύματος, εργάζεται, μεν, στο συγκεκριμένο κατάστημα, όμως εκείνη την ώρα βρισκόταν εντός του νυχτερινού κέντρου, με φίλους του, ως πελάτης. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι γλίτωσε από θαύμα, όταν επενέβησαν περίοικοι, ενώ τέτοια ήταν η μανία των οπαδών που, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά της ομάδας του θύματος, επέστρεψαν "για να τελειώσουν τη δουλειά".
Ακολούθησε νέο επεισόδιο, λίγο μετά τις 15:30, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας πιάστηκαν στα χέρια με οπαδούς του Άρη που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή και οι οποίοι πήγαιναν προς το γήπεδο.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη θέα των αστυνομικών οι οπαδοί το ΄βαλαν στα πόδια. 
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ανθρωποκυνηγητό ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση στα στενά της περιοχής.
Μέχρι το βράδυ είχαν γίνει τουλάχιστον 10 προσαγωγές οπαδών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και εξεταζόταν η συμμετοχή τους στο επεισόδιο.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι, από τη συμπλοκή των οπαδών, τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Την ίδια ώρα, που οι συνάδελφοί του ασχολούνταν με τα περιστατικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης , με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, υποστήριζε ότι με το να αυξάνεται η φρουρά έξω από τα γήπεδα, το πρόβλημα δεν λύνεται:
"Βαρεθήκαμε να δικαιωνόμαστε … Μια στρατιά αστυνομικών έξω από τις θύρες και σε κεντρικό σημείο της πόλης οπαδικό ….
Τα λέγαμε τα λέμε αλλά πέρα βρέχει Δεν χρειάζεται να είσαι παντογνώστης για να αντιληφθείς το σωστό και το λάθος Απλά χρειάζεται να μην είσαι ευθυνόφοβος και να θες το κοινό καλό
Όταν ο πρωθυπουργός στις 16 Αυγούστου μιλούσε για επιστροφή της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τις θύρες κάποιοι όφειλαν να τον προστατεύσουν . Αντ’ αυτού διέταζαν κατά εκατοντάδες αστυνομικούς να κάνουν τους security των ΠΑΕ
Τα γεγονότα πριν λίγες βδομαδες σε ντέρμπι στην πόλη μας, της προηγουμενης βδομάδας αλλά και τα σημερινά εκθέτουν τους πάντες Και τώρα για ακόμη μια φορά θα τρέξουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα", ανάρτησε στο λογαριασμό του σε Ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης...