Σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες.

Αναλυτικά:

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα (20/10). Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες κοπής πρασίνου και κλάδευσης θάμνων στα εξής σημεία της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών:
1. Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος Α/Κ Προφήτη Ηλία) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.
2. Επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, ανά κατεύθυνση, από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες δεξιά της οδού.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και σήμερα (20/10). Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρόκειται να διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.
Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούν εργασίες αποξλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο οδικό τμήμα από το ύψος της γέφυρας του Αξιού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας θα πραγματοποιηθούν και σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες αφορούν καθαρισμό του ερείσματος (κοπή χόρτων και αποψίλωση δένδρων) επί της 15ης Επαρχιακής οδού Λαγκαδά-Ρεντίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα από το Κολχικό (έμπροσθεν της επιχείρησης VIOLETA) έως τη Ρεντίνα (διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό 2) Οι εργασίας θα πραγματοποιoύνται έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου του 2023, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.