Σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στους οδηγούς που θα κινηθούν, από τις 10 το βράδυ, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα:

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν και σήμερα Τετάρτη (18/10), στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις τρεις δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παρασκευοπούλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Συνδίκα.  Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου θα διεξάγεται κανονικά από τις τρεις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).
Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στις κάθετες οδούς της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου που συμβάλουν στην ζώνη των εργασιών θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας θα πραγματοποιηθούν και σήμερα (18/10), από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες αφορούν καθαρισμό του ερείσματος (κοπή χόρτων και αποψίλωση δένδρων) επί της 15ης Επαρχιακής οδού Λαγκαδά-Ρεντίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα από το Κολχικό (έμπροσθεν της επιχείρησης VIOLETA) έως τη Ρεντίνα (διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό 2) Οι εργασίας θα πραγματοποιoύνται έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου του 2023, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023. Πραγματοποιούνται εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο οδικό τμήμα από το ύψος της γέφυρας του Αξιού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.