Τον θυμάστε τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, κ. Θωμά Μάτσιο, τον παράγοντα που έγινε βάιραλ τον καιρό που... δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια με μια δήλωση - κορυφή σχετικά με την αναβολή ενός αγώνα; Ήταν ο παράγοντας που είχε δηλώσει το περίφημο "εμείς... εμείς... στην αρχή θέλαμε να γίνει το παιχνίδι, αλλά αυτοί... αυτοί είπαν να μη γίνει κι εμείς.... εμείς... είπαμε μετά εντάξει να μη γίνει, αλλά αυτοί... αυτοί... αυτοί είπαν μετά να γίνει κι εμείς είπαμε να γίνει και, τελικά θα το ορίσει η ΕΠΑΕ... Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο"!
Ε, λοιπόν, αυτό μας ήρθε στο μυαλό με την περίφημη ανταλλαγή ανακοινώσεων της παράταξης Ναι στη Θεσσαλονίκη του Κ. Ζέρβα και της παράταξης Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη του Στ. Αγγελούδη.
Ανακοινώθηκε, λοιπόν, από την παράταξη Ναι στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων το εξής:
"Τώρα που υπάρχει και χώρος και χρόνος για ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για τη Θεσσαλονίκη, τώρα ο κ. Αγγελούδης κρύβεται. Ήθελε debate με 9 υποψήφιους και δεν θέλει μεταξύ 2.
Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Θεσσαλονίκης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από εξώφυλλα και συστήματα που έχουν αναλάβει την πορεία του".
Κι απάντησαν από την παράταξη Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη:
"Η αναφορά σας σε «χώρο και χρόνο ουσίας» ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Σας έπιαναν το «χώρο και το χρόνο» οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι κύριε Ζέρβα; Είστε ο ορισμός της αντιδημοκρατικότητας και της αλαζονείας.
Πάει πολύ να μας κουνάτε εσείς το δάχτυλο. Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό και τη σύγχυση στην οποία βρίσκεστε από το βράδυ της Κυριακής.
Οι δημότες μας έκριναν όλους και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών αποφάσισε πως είστε ένας κακός δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη.
Η στάση μας σήμερα ορίζεται από την αξιοπρέπεια μας, από τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες εμείς πορευόμαστε διαχρονικά. Αρχές που με διάφορους τρόπους προσπαθείτε να διαβάλετε. 
Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο σας κύριε Ζέρβα".
Δείτε, λοιπόν, παρακάτω, τη δήλωση του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού και πείτε μας αν δε σας τη θύμησε όλο το σκηνικό:





Γράφει ο Περαστικός