Δυο άνδρες που διένεμαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψήφιου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν σήμερα (08-10-2023) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη έγινε έξω από Εκλογικό Τμήμα της Τριανδρίας και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες μοίραζαν ψηφοδέλτια της παράταξης του Στέλιου Αγγελούδη.
Προηγήθηκε καταγγελία για διανομή ψηφοδελτίου, από τρίτο άτομο.
Διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Τούμπας - Τριανδρίας, ενώ για τα περιστατικά ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Λίγη ώρα αργότερα, από την παράταξη Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη του Στέλιου Αγγελούδη καταγγέλθηκε ότι η παράταξη του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα μοίραζε... κολατσιό στις εφορευτικές επιτροπές, όπου, πάνω στην πλαστική συσκευασία, υπήρχε αυτοκόλλητο της παράταξης Ναι στη Θεσσαλονίκη.
«Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιστρατεύει παλαιοκομματικές πρακτικές νομίζοντας πως μπορεί να επηρεάσει την κρίση των εφορευτικών επιτροπών και του συνόλου του εκλογικού σώματος. Οι προσπάθειες αυτές συνιστούν κατάφορη παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και τις καταγγέλλουμε ως απαράδεκτες.  Θυμίζουμε πως η διανομή φαγητού προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, είναι ευθύνη του Δήμου, την οποία μάλιστα ουδέποτε κατά τις τελευταίες αναμετρήσεις εκπλήρωσε, αφήνοντας τους ανθρώπους υπό την ευθύνη και τον κόπο των οποίων διεξάγεται η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία στην τύχη τους. Σε αυτή την αναμέτρηση όμως, η ίδια διοίκηση μερίμνησε να διανείμει φαγητό με το σήμα του συνδυασμού της. Αυτά συμβαίνουν κύριε Ζέρβα όταν ούτε εσείς ο ίδιος πιστεύετε στο έργο σας», ανακοινώθηκε από την παράταξη Αγγελούδη.
Ακολούθησε αναφορά προς τον Έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης 
Φυσικά, η παράταξη Ναι στη Θεσσαλονίκη, δεν άφησε το γάντι κάτω:
" Όπως πληροφορούμαστε, συνελήφθησαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Στέλιου Αγγελούδη στην Τριανδρία για παράνομη διακίνηση ψηφοδελτίων σε εκλογικό κέντρο. Συμφωνεί ο επικεφαλής με αυτή την κατάφωρη παραβίαση του νόμου ή μήπως τους έχει παρακινήσει κιόλας; Με αυτή την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Αγγελούδη ότι είναι άλλο πράγμα η παράνομη διακίνηση προεκλογικού υλικού στους ψηφοφόρους, που έγινε από μέρους υποψηφίων του συνδυασμού του, και κάτι εντελώς διαφορετικό η προσφορά ενός μικρογεύματος προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, ως είθισται σε εκλογικές διαδικασίες.
Το νερό και το σάντουιτς δεν συνιστούν προεκλογικό υλικό, κύριε Αγγελούδη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας", αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης Ζέρβα.