Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για την περίφημη τηλεμαχία στο δήμο Θεσσαλονίκης που, τελικά, δεν έγινε ποτέ. Πώς τα φέρνει η... κατάρα, όμως και θα μας προκύψει τηλεμαχία δύο υποψήφιων δημάρχων. Μόνον που ο ένας είναι, πλέον, απλός δημοτικός σύμβουλος, αφού το ποσοστό του δεν του επιτρέπει να είναι στο δεύτερο γύρο.
Διαβάζουμε, λοιπόν, το δελτίο Τύπου που μας έστειλαν:
"Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 20:15 στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με τον Στέργιο Καλόγηρο στη Βεργίνα Τηλεόραση σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης που θα συζητηθεί".
Συμφωνούμε ότι η συνέντευξη θα συζητηθεί. Όχι, τόσο, για τις απαντήσεις που θα δώσει ο νυν -και υποψήφιος- δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όσο για το πού θα οδηγήσει...
Εμείς θα θυμίσουμε μόνον ότι ο Στέργιος Καλόγηρος, με 4,61% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, αποτελεί έναν από τους ρυθμιστές της δεύτερης Κυριακής. Ο άλλος μπορεί να θεωρηθεί ο Δρόσος Τσαβλής, που συγκέντρωσε το 5,69%, ο οποίος δήλωσε ότι θα ενημερώσει για τη στάση του στο β γύρο αύριο Τετάρτη.

Γράφει ο Περαστικός