Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία με τον Σάσα Ιλιτς στον πάγκο του, ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας με 3-1 του Άρη, σε ένα παιχνίδι μέτριο, που το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν οι γρήγορες αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων στο β μέρος.
Το παιχνίδι άργησε να βρει ρυθμό. Ως το 20' δεν είχαμε δει τίποτα. 
Η επίμαχη φάση ήρθε στο 36' κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήδη προηγούνταν 0-1. Ο Παναγίδης ανατράπηκε από τον Ουαζντί Κεσχρίντα στα όρια της μεγάλης περιοχής. Το VAR είπε "πέναλτι, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο... Χίτσκοκ έγραψε τη συνέχεια: Ο Τσιντώτας αρχικά απέκρουσε την εκτέλεση του Φαμπιάνο, αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός ευστόχησε στην επαναφορά για το 1-1.  Ό,τι και να λέει ο Ατρόμητος (έγιναν και αναρτήσεις) η ανατροπή ήταν πάνω στη γραμμή, άρα πέναλτι...
Από εκεί κι έπειτα, όμως, ο Άρης λες και κόλλησε στο πέναλτι... Ο Ατρόμητος έβγαινε όλο και πιο εύκολα στην αντεπίθεση και κατάφερε να φύγει νικητής από το Κλ. Βικελίδης με ένα σκορ που είναι "όλα τα λεφτά..."
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχασε την ευκαιρία να φτάσει σε τρίτη σερί εντός έδρας νίκη, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν απογοητευμένοι στα τελευταία λεπτά. Για τους φιλοξενούμενους του Σάσα Ιλιτς ήταν μια πιστοποίηση της βελτίωσης, έπειτα από την παρθενική φετινή νίκη την περασμένη αγωνιστική (3-2 τον Παναιτωλικό).  

Η ταυτότητα του αγώνα

Γηπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 39' Φαμπιάνο (πεν.) / 25' Φριντζόνσον, 55' Βαλένσια (πέν.),77’ Καμαρά 
Δοκάρια: 90+8' Φαμπιάνο / -
Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Αλέξανδρος Μπαλιάκας
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, VAR Ζαμπαλάς - Χριστάκογλου.
Κίτρινες: 53' Βερστράτε, 67' Νταρίντα, 86' Μπράμπετς / 9' Βαλένσια, 31' Ιμερέκοφ, 61' Τσακμάκης, 86' Αντζιέλσκι.  
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις:  
Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φερράρι, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρδο), Μενέντες (58’ Ζαμόρα), Μορόν.  
Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ασεβέδο, Γκονζάλες (89’ Κούεν), Κούντε, Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Ερλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (70’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.