Χάρη στο γκολ του Κάρδαρη, ο Απόλλων Πόντου πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 0-1 στο Καυταντζόγλειο και «βύθισε» ακόμη περισσότερο τον Ηρακλή, ο οποίος υποχρεώθηκε σε νέα ήττα και πλέον βαδίζει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κυανόλευκους», καθώς μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Κούστα που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κινάλη και έτσι το 0-0 παρέμεινε, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, ο «Γηραιός» έψαξε την νίκη, όμως πληγώθηκε από τον Κάρδαρη, ο οποίος στο 77′ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα του Σάκη Τσιώλη υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλων Πόντου φτάνει τον Ηρακλή στους 5 βαθμούς και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση μαζί με τον Αιολικό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Βιτλής, Χρουσιέλ (46′ Λύγκας), Κουντουριώτης (65′ Τσουμάνης), Σιούτας, Χειρίτραντας, Δοϊρανλής, Τόρες (46′ Έμπο), Καπίγια (46′ Σίλβα), Κούστα, Σπυρίδης (57′ Δασκαλάκης).
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Καρδάρης, Αμαραντίδης, Αγκουάντο, Αλμπάνης, Ίννος (76′ Λαμπίρης), Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Ντε Τόμας (76′ Σαπουνίδης).