Μπούκαρε σε ινστιτούτο αισθητικής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να... εισπράξει για λογαριασμό 56χρονης κι όταν του αρνήθηκαν, άρπαξε το ταμείο κι έφυγε! Κι όλα αυτά για μια διαφωνία που... κρατούσε καιρό, όσον αφορά την αξία παρεχόμενων υπηρεσιών!
Ως δράστης φέρεται 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με την εις βάρος του δικογραφία, στις 20 Νοεμβρίου 2023, εισέβαλε στην εταιρία κρατώντας απόδειξη με τα στοιχεία 56χρονης και απαίτησε να του δοθούν 600 ευρώ. Ο υπάλληλος της εταιρίας αρνήθηκε και τότε ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε το μεταλλικό κουτί του ταμείου με πάνω από 2.000 ευρώ και το ΄βαλε στα πόδια!
Εις βάρος του 36ρονου κατατέθηκε μήνυση και, χθες 21 Νοεμβρίου 2023, το μεσημέρι, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως συνέλαβαν πρώτα την 56χρονη ως ηθική αυτουργό σε ληστεία. το βράδυ της ίδιας μέρας συνελήφθη και ο 36χρονος, ο οποίος και παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 18:00

Ως κίνητρο φέρεται να εξετάζεται μία διαφωνία για το κόστος χρέωσης υπηρεσίας προς την 56χρονη κατηγορούμενη. 
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε στον 36χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ η 56χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Η κατηγορούμενη γυναίκα αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας ότι ο 36χρονος - με τον οποίο διατηρεί σχέση - ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο άνδρας - στην απολογία του - διαφώνησε με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται. 
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 56χρονη είχε απευθυνθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας την συγκεκριμένη επιχείρηση.