Σε πέντε σημεία, στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες.
Συγκεκριμένα:

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συντηρείται ο ασφαλτοτάπητας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας, από τα ΚΑΑΥ έως τον οικισμό των Νέων Επιβατών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά την εκτέλεση εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.
Επίσης, καθαρίζονται τα φρεάτια ομβρίων υδάτων που βρίσκονται επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση Πλαγιαρίου (Χ.Θ. 18+500) έως τη διασταύρωση Καρδίας (Χ.Θ. 17+300) με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας είναι προγραμματισμένες και για σήμερα, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κουρεύεται το πράσινο και η αυροφυής βλάστηση στα ερείσματα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας). Οι εργασίες θα εκτελεστούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως και αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των οδών για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

Εργασίες καθαρισμού του ερείσματος στην 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας γίνονται από σήμερα (Τρίτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κόβονται χόρτα και γίνεται αποψίλωση δένδρων κατά μήκος της 15ης Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά-Ρεντίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το Κολχικό (μπροστά από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “VIOLETA”) έως τη Ρεντίνα (διασταύρωση με την Ε.Ο.2). Οι εργασίες αρχίζουν στις 7 το πρωί και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.