Σε τέσσερα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες.
Αναλυτικά:
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών,  στο 9ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (στο ύψος περίπου του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής) σε συνδυασμό με εργασίες αντικατάστασης των αναρτημένων επί της γέφυρας πληροφοριακών πινακίδων (προς Θεσσαλονίκη και προς Περιφερειακή Οδό). Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 το βράδυ από τις 22.00 έως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023 στις 7.30 το πρωί ως εξής:
(α) αρχικά στο αριστερό τμήμα της οδού με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (δεξιά και μεσαία),
(β) στην συνέχεια, στο δεξιό τμήμα της οδού με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α., με διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (αριστερή και μεσαία), με σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ./ώρα κατά μήκος της ζώνης εργασιών.
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και εργασίες πρασίνου στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας συνεχίζονται, σήμερα, οι εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ανάμεσα στις γέφυρες Αξιού και Βαρδαρόβασης, περίπου από τη Χ.Θ. 26+850 έως τη Χ.Θ. 27+350. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, από τις τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.