Σε τέσσερις δρόμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται σήμερα, Τρίτη 7/11/2023, εργασίες.
Αναλυτικά:

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο σημείο από τον ανισόπεδο κόμβο του Ν. Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Τριλόφου και επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται ως εξής:
–Επί της κεντρικής νησίδας με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, ανά κατεύθυνση, της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ν. Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας και κατά το χρονικό διάστημα έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2023.
–Επί των ερεισμάτων δεξιά ανά κατεύθυνση και τμηματικά της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας, έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου του 2023.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από τις 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και επίσης ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός.

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη διασταύρωση Πλαγιαρίου (Χ.Θ. 18+500) έως τη διασταύρωση Καρδίας (Χ.Θ. 17+300) με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2023. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8 το πρωί.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 11η και 12η Επαρχιακή Οδό  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως εξής:
Από την περιοχή του Lidl έως τη γέφυρα του Μπογδάνα 
σε τμήματα που ξεκινούν ένα χιλιόμετρο μετά τη διασταύρωση για τη Χρυσαυγή έως την πρώτη διασταύρωση για τις Πέντε Βρύσες
σε τμήματα της 12ης επαρχιακής οδού (Όσσα -Νικόπολη -Επαρχιακή Οδό Σερρών)
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου του 2023, θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες και θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί.

Στηθαία ασφαλείας τοποθετούνται από χθες, στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Τριλόφου – όρια Νομού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023. Οι εργασίες γίνονται στο ύψος της γέφυρας Σχολαρίου (ανάντι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.