Σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες.
Αναλυτικά:
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης βλαβών του οδοστρώματος από τη Χ.Θ. 14+500 (ισόπεδος κόμβος Ι/Κ ΣΕΔΕΣ) έως τη Χ.Θ.13+450 (ανισόπεδος κόμβος Α/Κ Θέρμης), στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και εργασίες πρασίνου στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, από σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας συνεχίζονται, σήμερα, οι εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, ανάμεσα στις γέφυρες Αξιού και Βαρδαρόβασης, περίπου από τη Χ.Θ. 26+850 έως τη Χ.Θ. 27+350. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, από τις τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.