Διανομέας φαγητού σκοτώθηκε, χθες Σάββατο 18/11/2023 το βράδυ, όταν η μοτοσικλέτα του παρασύρθηκε από Ι.Χ.επιβατηγό αυτοκίνητο, σε δρόμο της Τούμπας.
Το δυστύχημα έγινε στις 11 το βράδυ, όταν η μοτοσικλέτα του 39χρονου παρασύρθηκε από Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε33χρονος.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.
Η τροχαία διενεργεί προανάκριση τα αίτια του δυστυχήματος.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης αφήνει αιχμές για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων χθες που μαίνονταν θυελλώδεις άνεμοι. «Τη στιγμή που αέρας ξεριζώνει δέντρα που πέφτουν σε δρόμους, σχεδόν βυθίζει αντιτορπιλικά στην παραλία, ξηλώνει σκεπές σε αθλητικούς χώρους που παίζουν μικρά παιδιά όπως στην θέρμη, την ώρα οι ριπές του ανέμου φτάνουν τα 106 χλμ/ώρα, θεωρείται φυσιολογικό να έχουμε συναδέλφους πάνω στα μηχανάκια να δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα», λένε. 
Επίσης, ζητούν διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος. «Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης».

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο