Ολοκληρώθηκε η πρώτη -ειρηνική- πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τη δολοφονία του το 2008. Συμμετείχαν περίπου 400 φοιτητές και μαθητές, αλλά και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς - Αναρχίας.. 
Συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση την πλατεία Αριστοτέλους κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της αστυνομίας.
"Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη" και "Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες, ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες", ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν..
Στο προπορευόμενο μπλόκ υπήρχε πανό με τα ονόματα -εκτός του Αλέξη Γρηγορόπουλου- των Μάγκου, Μιχαλόπουλου, Φραγκούλη, Καλτεζά και Σαμπάνη.
Την πορεία ακολουθούσε διμοιρία των ΜΑΤ. 
Οι διαδηλωτές έφθασαν στο Διοικητήριο όπου στεγάζεται ο Τομέας Μακεδονίας - Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών, όπου φώναξαν συνθήματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν τη διαδρομή ως την πλατεία Αρχαίας Αγοράς όπου και κατέληξαν.
Στο σημείο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν σταδιακά.
Νέα πορεία, αυτήν τη φορά από αναρχικές συλλογικότητες, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00 από την πλατεία Καμάρας.