Τα πάνω - κάτω έφερε 18χρονος Ρομά ο οποίος, λες και οδηγούσε σε μια από τη σειρά των ταινιών Fast and Furius, για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, διέπραξε σειρά αδικημάτων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (πέρασε με κόκκινα, παραβίασε προτεραιότητες, κινήθηκε σε αντίθετες λωρίδες) θέτοντας σε κίνδυνο ένα σωρό συμπολίτες μας που οδηγούσαν αμέριμνοι στην ίδια περιοχή.
Το περιστατικό συνέβη χθες (29-12-2023) το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο 18χρονος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, δε συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών για να σταματήσει, πάτησε γκάζι και... όποιον πάρει ο Χάρος, αρκεί να γλιτώσει.
Ακολούθησε καταδίωξη και, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Επίσης βρέθηκαν πάνω του δυο κατσαβίδια και κουκούλα τύπου full face. 
Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις συνολικού ύψους 5.700 ευρώ.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η συνέχεια της υπόθεσης δυστυχώς είναι γνωστή. Ο νεαρός θα αφεθεί ελεύθερος κι αν έχει κι έναν καλό δικηγόρο, όταν φθάσει η ώρα της δίκης, δικαιολογίες θα βρεθούν άφθονες και για τα κατατσαβίδια και για την κουκούλα, ενώ, φυσικά, θα υπάρξουν πολλοί που θα τον υπερασπιστούν και στα σόσιαλ μίντια...