Σε πέντε σημεία, στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και σε ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη 21/12/2023, έργα.

Αναλυτικά:
Στην αερογέφυρα Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης έως και σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης -Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν και σήμερα (21/12) εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Κ2 (κόμβο με την εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης), στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, από τη Χ.Θ. 10+000 και έως τη Χ.Θ. 9+300 περίπου. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τις 08.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη(21/12). οι εργασίες για την αντικατάσταση – τοποθέτηση νέων Συστημάτων Ασφαλείας Οδού, μετά την είσοδο των ΚΑΑΥ και με κατεύθυνση προς τη Νέα Μηχανιώνα, για μήκος περίπου 130 μ. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής δένδρων από τη Χ.Θ. 18+850 έως και τη Χ.Θ. 23+000, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (ΛΕΑ). Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ήλιου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, έως σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, είναι σχετικά μικρός.
Στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αντικατάσταση-τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας επί της οδού και στους κλάδους σύνδεσης αυτής, στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τον οικισμό Καστανά, με κατεύθυνση από και προς Καστανά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:
Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος της στα εξής σημεία: – Χ.Θ. 34 +200 – Χ.Θ. 39 +200 – Χ.Θ. 54 +100 και – Χ.Θ. 63 +670