Στην τελευταία του κατοικία, στα κοιμητήρια της Θέρμης, οδηγείται, αυτήν την ώρα, ο Γιώργος Λυγγερίδης, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα χούλιγκαν και κατέληξε, μετά από πολήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Δώρα Αυγέρη (εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ) ως εκπρόσωπος του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο απερχόμενος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, βουλευτές κ.ά.
Τραγικές φιγούρες  οι γονείς του αδικοχαμένου Γιώργου που δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι αποχαιρετούν για τελευταία φορά το παιδί τους, ενώ οι συνάδελφοί του από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ξέσπασαν σε λυγμούς.
Μια τεράστια πομπή από περιπολικά και οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία στη Θεσσαλονίκη τον 31χρονο αστυνομικό