Απόψε στο Κλ. Βικελίδης κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Κι αυτός ήταν ο Άρης.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλά οργανωμένη άμυνα, πίεση ψηλά και γρήγορες αντεπιθέσεις. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ μπήκε για να πάρει την κατοχή. Κι έτσι έγινε και για τον έναν και για τον άλλον. Μόνον που ο Άρης ήταν πεισματ-ΆΡΗΣ, ετρεχε περισσότερο, μάχονταν στην κάθε μπάλα. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ ήταν απίστευτα νωθρός μη αποδεικνύοντας ούτε σε μία φάση πως δίκαια ήταν, ως απόψε, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Και ήρθε το β μέρος... Ο ΠΑΟΚ άργησε 15' να μπει στον αγώνα. Αντίθετα, ο Άρης εκείνο το τέταρτο μασούσε σίδερα. Πίεσε ακόμη περισσότερο, έριξε το βάρος στη δεξιά πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ (εκεί όπου ήταν ο Βιερίνια που, ήδη, είχε αρχίσει να κουράζεται) και πέτυχε από εκεί και τα δυο του γκολ...
Θα περίμενε κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδρούσε αμέσως. Αλλά του κάκου... Άργησε να πάρει μπρος και, αφού μείωσε, άρχισε τις καμινάδες μπας και βγει καμία φάση. Οι φάσεις βγήκαν, αλλά και πάλι ήταν άψυγες... Κι έτσι, ο καλύτερος του γηπέδου, που φορούσε τα κιτρινόμαυρα, στέφθηκε νικητής.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 46' Σουλεϊμάνοφ, 59' Σαβέριο / 75' Μπάμπα
Δοκάρια: - / - 
Διαιτητής: Σάντι Πούτρος, βοηθοί: Λαρς Χούμελγκααρντ, Ντενίζ Γιουρντακούλ, 4ος Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης, VAR Χάνσεν - Μπουξμπάουμ
Κίτρινες: 88' Ζιλ, 90' Νταρίντα / 6' Μπάμπα, 48' Μεϊτέ, 64' Οζντόεφ, 88' Τάισον.  
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις:  
Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Εμβοντό (90’+5’ Ρόουζ), Τζούρασεκ (81’ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (90’+5’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Σαβέριο (81’ Παναγίδης), Μορόν (90’+5’ Φεράρι). 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (67’ Σάστρε), Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μεϊτέ (67’ Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ (68’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (55’ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (82’ Τζίμας).