Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 17χρονο Ρομά, τη στιγμή που διέπραττε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου!
Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, ο 17χρονος είχε διαπράξει άλλες τρεις ληστείες, με συνομήλικο συνεργό του.
Ο 17χρονος είχε προλάβει να αρπάξει από το ταμείο 160 ευρώ. Είχε απειλήσει με μαχαίρι τον ταμία. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο συλληφθείς από κοινού με τον συνομήλικο συνεργό του, που αναζητείται, είχαν ληστέψει, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, άλλες τρεις φορές το ίδιο κατάστημα, πάντα με την απειλή μαχαιριών. Συνολικά είχαν αρπάξει 1900 ευρώ και καπνικά προϊόντα. 
Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν τα 160 ευρώ της τελευταίας ληστείας, μαχαίρι τύπου πεταλούδα, κουκούλα full face και ένα ζευγάρι γάντια.
Σε βάρος των δύο συνεργών σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία