Ζευγάρι, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Επιχειρησιακής Τακτικής και Δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της  Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, τα «βαποράκια» έκρυβαν τα ναρκωτικά σε κάδους σκουπιδιών και ψέκαζαν, με ειδικό σπρέι, ώστε το χασίς να μην είναι ανιχνεύσιμο από τους αστυνομικούς σκύλους.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 27χρονο Έλληνα και 28χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.  
Στην έρευνα στα σπίτια τους στο Φίλυρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέματα και νάιλον σακούλες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρος 66 κιλών και 646 γραμμαρίων, καθώς και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι έφερνε, από γειτονική χώρα, τα ναρκωτικά και αναλάμβανε να τα πουλήσει με «ντίλερς» που χρησιμοποιούσε, στις «πιάτσες» των τοξικομανών, στη Θεσσαλονίκη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.