Με τον εφετινό ΠΑΟΚ η ερώτηση, σε κάθε παιχνίδι που δίνει, είναι «πότε θα αρχίσει να σκοράρει»; Γιατί αν αρχίσει, δύσκολα σταματάει.
Έτσι κι απόψε. Ο ΟΦΗ ήρθε στην Τούμπα, είχε ποδοσφαιρικό θράσος, έπαιξε στα ίσια, δυσκόλεψε ως το 20' τον Δικέφαλο, αλλά με το που μπήκε το πρώτο γκολ, μέσα σε δευτερόλεπτα μπήκε και το δεύτερο.
Πήγαμε στο β μέρος με την ίδια εικόνα, αλλά και πάλι ο Δικέφαλος ήθελε λίγα λεπτά για να διπλασιάσει τα τέρματά του και να γράψει το τελικό 4-0.
Και να σκεφθεί κανείς ότι έχασε και δύο πέναλτι κι είχε κι ένα δοκάρι...
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Ντεσπότοφ, που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, αλλά και στον Κοτάρσκι, που κράτησε το «μηδέν», όποτε χρειάστηκε.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ:  39' Ντεσπότοφ, 41' Μπάμπα, 89' Μάρκος Αντόνιο, 90+2' Μπράντον Τόμας / -
Δοκάρια: 86' Ντεσπότοφ / -
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Τσετσίλας, βοηθοί Ανδρέας Μεϊντάνας, Θεόφιλος Μωυσιάδης, 4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης, VAR Τζήλος - Σαμοΐλης.
Κίτρινες: 83' Σάστρε / 21' Βούρος, 30' Νέιρα, 36' Λαμπρόπουλος
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τρόοστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (76’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (66’ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας (66’ Τάισον), Μουργκ (86’ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (76’ Τόμας).  
ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (62’ Μόσκερα), Μεγιάδο, Νέιρα (74’ Ντίκο), Τοράλ, Ριέρα (62’ Θοράρινσον), Λουίζ Φελίπε.