Για άλλη μία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ, με το που άνοιξε το σκορ, έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Το τελικό 4-0 επί του ΠΑΣ δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού δεν υπάρχει αμφιβολία για τον καλύτερο του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να αιφνιδιάσουν με γκολ στην αρχή. Ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτή ήταν η τακτική τους. Σφικτή άμυνα και, σε μία αντεπίθεση, να κάνουμε τη ζημιά. Και μετά, πάλι το λεωφορείο μπροστά από την εστία.
Δεν «έκατσε» η προσπάθεια στα πρώτα πέντε λεπτά, όταν οι Γιαννιώτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη ζημιά. Δεν «έκατσε» ούτε στο τέλος του α μέρους, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0. Δυο (σχεδον) τετ α τετ πετάχτηκαν. Ε, με τον ΠΑΟΚ, δεν θα είχες κι άλλες ευκαιρίες.
Ο ΠΑΟΚ ήταν και καλύτερος και τολμηρός και τυχερός. Στο γκολ του Μπάμπα που ανοίγει το σκορ η μπάλα περνάει από την τρύπα της βελόνας, στην προσπάθεια του Σάστρε που κλείνει το σκορ στο 4-0 η μπάλα κοντράρει στον Ριένστρα και φθάνει στα δίχτυα.
Από εκεί κι έπειτα οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων κι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες. 
Γενικά, στο β μέρος ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να δείξει κάτι και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Φυσιολογικό το αποτέλεσμα...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 29' Μπάμπα, 49' Μεϊτέ, 53' Τζίμας, 66' Ριένστρα (αυτ.) / - 
Δοκάρια: 86' Μπράντον Τόμας / -
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), βοηθοί Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας, Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών), VAR Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) - Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), Παρατηρητής Δημήτριος Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας).
Κίτρινες: - / - 
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις: 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79’ Λύρατζης), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73’ Μάρκος Αντόνιο), Μουργκ (68’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (68’ Μπράντον).  
ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (71’ Εφορντ), Ριένστρα, Μπακαδήμας (71’ Λιάσος), Λεό (62’ Ροσέρο), Τζίνο, Κόντε (62’ Μπαλάν).