Να συζητηθούν οι επιπτώσεις από την έναρξη των εργασιών για το FlyOver, προ  ημερησίας διατάξεως, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αύριο Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ζητά με επιστολή του από τον πρόεδρο του σώματος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.
Στην επιστολή του, ο κ. Παπαστεργίου υπογραμμίζει ότι οι εργασίες έχουν αναχθεί «σε μείζον θέμα για την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών» κι επισημαίνει ότι οι επιπτώσεις αυτές «θα διαρκέσουν, στην καλύτερη περίπτωση, άλλα τέσσερα έτη». Παραδέχεται ότι το θέμα «δεν ανήκει στις τυπικές αρμοδιότητες του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά μας αφορά γιατί επιδρά (αρνητικά) στο περιβάλλον, στην ανάπτυξη και, το τραγικότερο όλων, στον τομέα της υγείας (πρόσβαση στα νοσοκομεία). Και φυσικά σε αρκετούς ακόμη τομείς...»
Εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τόσο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, όσο ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θ. Μητράκας αλλά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι «είναι κοινωνοί της αγανάκτησης των συμπολιτών μας».