Στα τελευταία εννέα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει έξι τεσσάρες. Σήμερα, ο Τζίμας του το... χάλασε, γιατί ανέβασε τον δείκτη του σκορ με το Βόλο στο 1-5!
Ο Δικέφαλος των ρεκόρ συνεχίζει την πορεία του, χωρίς να μπορεί να τον φτάσει κανείς. Με πολύ καλό ποδόσφαιρο -και την τύχη που, πάντα, βοηθάει τους τολμηρούς- πέτυχε άλλη μία νίκη και γυρίζει, στη Θεσσαλονίκη, από το Βόλο, με το τρίποντο.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Βόλος μόνον εύκολος αντίπαλος δεν ήταν. Μείωσε σε 1-3, είχε την ευκαιρία να μειώσει και νωρίτερα, σε 1-2, αλλά το γκολ που πέτυχε, όταν μπήκαν οι γραμμές, είδαν όλοι πως ήταν οφσάιντ, πίεζε ψηλά, αλλά οι γηπεδούχοι είναι αρκετά επίπεδα πάνω... Το ότι οι παίκτες του Λουτσέσκου πίεζαν ως το 90φεύγα, έδειχνε τη νοοτροπία που έχουν και επισφράγιζε την ανωτερότητά τους.
Βέβαια, για τον ΠΑΟΚ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Έρχεται μια σειρά ντέρμπι, το κύπελλο, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (που όλοι θέλουν να είναι πολλά) κι εδώ θα αποδείξει αν έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, όπως δείχνουν οι ως τώρα εμφανίσεις του.

Οι ταυτότητες του αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό 
Γκολ: 58' Ντέλετιτς / 22' Ντεσπόντοφ, 45+1' Μουργκ, 51' Ντεσπόντοφ, 71' Τάισον, 89' Τζίμας
Δοκάρια: - / 35' Μπράντον Τόμας
Διαιτητές: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης(Ηπείρου), βοηθοί Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Αθανάσιος Τζήλος (Ηπείρου), VAR Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) Παρατηρητής Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).
Κίτρινες: 37'  Καλογερόπουλος, 80'  Μωραϊτης / 26'  Μιχαηλίδης.  
Οι συνθέσεις:  
Βόλος ΝΠΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσιος), Λούνα (46’ Ασεχνούν), Τσοκάνης (62' Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79' Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραϊτης.  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90' Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μουργκ (68' Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68' Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75' Τζίμας).