Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης Βόλου στο “Παντελής Μαγουλάς”. Θρύλοι της ομάδας αλλά και φίλαθλοι έδωσαν το παρών στα εγκαίνια τα οποία τελέστηκαν από τον πάτερ Απόστολο.

Από την τωρινή ομάδα έδωσαν το παρών οι Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Πέττας, Κουτσιμπάνας μαζί με τον γενικό αρχηγό Αποστόλη Κουφογεώργο, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλη Βενέτη.
Επίσης ήταν εκεί οργανωμένοι φίλαθλοι από το Blue Club, τους Blue Angels και τον Ο.Φ. Νίκης -κι όχι μόνο, ενώ από τον Ερασιτέχνη το παρών έδωσε ο πρόεδρος, Στέργιος Φάτσης.
Μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, ξαναγυρίσαν στο σπίτι τους,στο γήπεδο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ". Σε ένα χώρο του γηπέδου δημιουργήσαν τα γραφεία τους και παράλληλα ένα μουσειακό χώρο. Τα γραφεία που θα λειτουργούν πλέον και ως εκθεσιακός χώρος, έχουν ιστορικές φωτογραφίες από όλες τις δεκαετίες της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και τρόπαια.
Στα χθεσινά εγκαινια εδωσαν το παρων οι:
Τσιμπερίδης, Κολοβός, Παπαπούλιος, Λεφάκης, Θεοδώρου, Ν.,Βαϊράμογλου,Τσομπανόπουλος,Ρηγίνος,Ρέντης,Καραγκιόζης,Σταμουλάκης,Παναγιωτόπουλος,Τσόγκας,Θεοδώρου Θ.,Αϊβαλιώτης, Χατζηκωνσταντίνου, Πίνας Χ, Πίνας, Κ.,Μπάρδας, Σωτηρόπουλος, Βαταμίδης, Διαμαντάρας, Οικονόμου, Ηλίας Καρακώστας,Μπακάλης,Μαργαριτόπουλος,Αγιασιώτης,Καϊμπαλίδης,Νικοβιώτης,Μαντζανάς,Καϊκλής,Κοκκινάκης, Τελέγκας, Γιαννακός Γιώργος, Σαρρής.