Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, βγήκαν από τον χώρο του Πανεπιστημίου, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, ενώ επιτέθηκαν με πέτρες στις Αστυνομικές Δυνάμεις, οι οποίες ανταπέδωσαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. 
Κατόπιν, οι κουκουλοφόροι μπήκαν ξανά στους χώρους του ΑΠΘ και ταμπουρώθηκαν στο κτίριο της Φιλοσοφικής, όπου έκλεισαν την είσοδο με θρανία και καρέκλες, και πετούσαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, με τα ΜΑΤ να απαντούν. 
Νωρίτερα φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει πορεία ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Κατά τη διάρκεια της πορείας κι ενώ η κεφαλή βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή στο ύψος της Αριστοτέλους, νεαροί από την ουρά της πορείας πέταξαν μπογιές στην είσοδο του κτιρίου του ΒΕΘ. Κάποιοι πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και χημικά. Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές.
Στη συνέχεια η πορεία πέρασε, χωρίς προβλήματα, μπροστά από το Διοικητήριο και κατέληξε στην Καμάρα, από όπου είχε ξεκινήσει. Εκεί, στην έναρξη της πορείας, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν κρεμάσει τεράστιο πανό με συνθήματα από την αψίδα του Γαλερίου. Το πανό παρέμενε στο μνημείο ως αργά το βράδυ.