Χρειάστηκε 89 λεπτά, ο ΠΑΟΚ, για να βρει δίχτυα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ήταν μπετόν στην άμυνα, έκλειναν κάθε διάδρομο, θυσίασαν την επίθεση για να πάρουν έστω έναν βαθμό από το παιχνίδι, όμως, ο εφετινός ΠΑΟΚ κερδίζει και το... λεωφορείο που μπαίνει μπροστά στην εστία.
Από το 1ο λεπτό ο ΠΑΟΚ εγκαταστάθηκε κάτω από τη σέντρα και προσπαθούσε, πότε από δεξιά, πότε από αριστερά, πότε με διεισδύσεις, πότε με σέντρες, πότε με κάθετες μπαλιές, να διασπάσει μια από τις πιο συμπαγείς άμυνες που αντιμετώπισε. Δεν τα κατάφερνε. 
Και τότε, στο τέλος του αγώνα, ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τον Σβαμπ. Αυτό άλλαξε όλο το κέντρο, ο Αυστριακός έβγαινε σε σημεία που κανείς δεν τον περίμενε και, δυο λεπτά πριν το 90, κινήθηκε μέσα στην περιοχή Ατρόμητου, την ώρα που οι συμπαίκτες του έπαιζαν γρήγορα ένα στημένο, με την άμυνα των γηπεδούχων να αναζητεί θέσεις στην περιοχή. Το κενό ήταν μικρό, αλλά ο Αυστριακός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε τον Δικέφαλο.
Μετά το 0-1 ο Ατρομητος προσπάθησε να βγει στην επίθεση, όμως άφηνε διαδρόμους κι ο ΠΑΟΚ εφέτος γνωρίζει τι να κάνει. Με μια λόμπα για σεμινάριο, ο Κωνσταντέλιας έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε άλλη μια νίκη για την ομάδα του.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Γκολ: - / 89' Σβαμπ, 90+3' Κωνσταντέλιας
Δοκάρια: - / 5' Μπράντον, 18' Τάισον
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), βοηθοί Ιορδάνης Απτσόγλου (Αθηνών), Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας), 4ος Αριστείδες Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), VAR Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας), παρατηρητής Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).
Κίτρινες: 45+4' Ασεβέδο, 69' Τσακμάκης, 85' Φριτζόνσον / 45+5' Τόμας, 90+1' Μεϊτέ, 90+5' Κουλιεράκης.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Τσακμάκης, Κούντε (68’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (61’ Έντερ), Ρομπάιγ (76’ Κουέν), Βέργος (76’ Αντζιέλσκι), Ντιρκς (61’ Βαλένσια).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Α. Ζίβκοβιτς (71’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Μπράντον (60’ Σαμάτα).

*Την κίτρινη κάρτα του Τάσου Σιδηρόπουλου είδαν Σάσα Ίλιτς και Ραζβάν Λουτσέσκου στο 88’