Τέσσερις είναι οι νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε  ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι τρεις είναι υπάλληλοι της εταιρίας, ενώ νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε και ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.
Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ βρέθηκαν δύο γυναίκες, υπάλληλοι της εταιρίας, οι οποίες είναι μεν σοκαρισμένες, αλλά δεν έχουν δεχτεί πυρά.
Πάντα σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης φέρεται να ήταν εργαζόμενος της εταιρίας από την Αίγυπτο, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής και ένας πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας. Νεκρός επίσης είναι ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν.
Ο δράστης ήταν 76χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι.