Για άλλο ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ άφησε να κυλήσει ένα ολόκληρο 45λεπτο έως ότου αντιδράσει... Κι αυτήν τη φορά έχει, βέβαια, δικαιολογίες (δυο δοκάρια στο α μέρος είναι αυτά), όμως ο Λουτσέσκου κάτι πρέπει να κάνει για να λύσει αυτό το πρόβλημα.
Μπορεί να χρειάστηκαν 2 λεπτά για να κάνει ο ΠΑΟΚ την ανατροπή και να αποδείξει ότι ήταν το αφεντικό του ματς, όμως ο δρόμος προς την νίκη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Δικέφαλος στηρίχθηκε στην ποιότητα των παικτών του και τα κατάφερε.
Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, βιάστηκε να παραδώσει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου στον ΠΑΟΚ, περιμένοντας το αμυντικό λάθος για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Όσο για το πώς προηγήθηκε, εκμεταλλεύτηκε αυτό το περίφημο κενό χρόνου που έχουν πάντα οι Θεσσαλονικείς στα παιχνίδια τους και που κάποιους βολεύει να βαπτίζουν «μελέτη του αντιπάλου»...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Γκόλ: 5' Χατζηθεοδωρίδης / 72' Σάστρε, 73' Ζίβκοβιτς, 90' Κωνσταντέλιας
Δοκάρια: - / 12' Μουργκ, 45+1' Κωνσταντέλιας
Διαιτητές: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας / Θεόφιλος Μωυσιάδης, 4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης, VAR Ευάγγελος Μανούχος / Κωνσταντίνος Ψάρρης, Παρατηρητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.
Κίτρινες: 22' Χατζηθεοδωρίδης, 57' Χουάνπι / -
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68΄ Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (68΄ Ντίαζ), Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Ζοάο Πέδρο (81΄ Λομονάκο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (81΄ Μαυρίας)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Σοάρες (73΄ Ότο), Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63΄ Α. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46΄ Σαμάτα)